Projek Parti Cocktail


Assalammualaikum..dah lama dah parti nya berlangsung..tp biasalah sibuk nak updated jadi tengah ada masa ni upload segala gambar yg dah lama bertapa dalam folder ni..projek cupcake yg cumil untuk majlis perasmian inkubator pelajar institut aku ni..resepi yang ringkas dan biasa2 saje..coklat cupcake dan sandwich club..








Old Town White Coffe




Assalammualaikum
Lama tak updated blog suam2 kuku ni..kdg2 rasa tema meniaga guna blog ni macam tak bape ok je..sebabnya org lebih suke onnline guna FB je..but kita tak boleh putus asa kan..tak salah mencuba..
Oh ya ini saat berjimba2 dengan Mr Habibi minggu lepas..ini menu wajib kalau ke OTWC..lagi satu karipapnya..korang mesti cuba..rugi tak cuba..


 Steam chicken Rice with mushroom for me

Untuk Mr Habibi Plak..dia suka nasi ayam with chicken rendang..yg karipap 2 ketui tu aku punyalah..sape lagi..huwahahaha





ESP SHAKLEE DAN KHASIATNYA

Kesihatan adalah tenaga, kecergasan dan kesejahteraan. Anda akan ketahuinya apabila anda merasainya, apabila anda melihatnya; kehidupan yang sihat adalah sesuatu yang menarik. Orang yang sihat sentiasa bertenaga dan kelihatan hebat. Nutirisi Shaklee telah membantu mewujudkan kehidupan yang lebih sihat kepada berjuta-juta orang selama lebih 50 tahun. Alamilah kehebatan kesihatan dengan Nutrisi Shaklee.



Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
      rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada
      keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian
      menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
      kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
      Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
      di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
      proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


BERMINAT BOLEH PM SAYA ATAUPUN KOMEN DI INBOX...
FACEBOOK : Kerull Nazeem
WASSUP   : 017-4487478

 
Copyright © Kerulls | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in