Nak Ku Tinggalkan Terasa Sayang

Assalammualaikum...lama rasanya aku tak menjenguk rumah pusaka ke 2 ni...kekangan masa dan tugasan seorang pendidik menjadikan aku terlalu sibuk dan tiada masa mengupdate perkembangan. Namun aku gagahkan jua agar blog ini tidak terbiar sepi hingga tumbuhnya lalang..hu hu ( ayat takda idea ni )...serabut dan banyak tugasan menjadikan aku makin kurang menjenguk dan menziarahi kawan-kawan...kesibukan dengan tugas dan workshop yang perlu dihadiri siri demi siri...ada jugak aku terfikir untuk berhenti rehat seketika dari terus berblogging...tapi terasa sayang plak..kerana bukan senang nak survive dan dah ramai kawan-kawan alam maya yang aku dapat...jadi aku gagahkan jua untuk menitipkan secebis khabar biarpun tak banyak...terima kasih buat rakan-rakan yang sudi singgah biarpun sapa tak berbalas..khabar tak bertandang....sesungguhnya aku akan aktif kembali..cuma masa yang agak padat menjadikan aku slow sedikit....so insyaallah..ada jodoh kita bersua lagi.......Adios...


2 ulasan:

  1. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. Assalam kerull,
    yelah kita pon sama, kdg2 masa amat terbatas, bila ada kelapangan baru dpt berblog ni, ziarah kawan2 alam maya..apapun jgn lupakan kite yek..k

    ReplyDelete

 
Copyright © Kerulls | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in