Fiesta Muslimah BH 2014

Assalammualaikum. .
Selamat petang semua..sekarang ni tengah berlangsung Fiesta Muslimah BH 2014, tengah tengok Budiey.com on air kat kat fiesta ni..sharing tentang macamana nak jadi blogger yang kayo..hi hi tapi makcik tak kayo2 jugak sebab makcik blogger suam2 kuku..tak kisah lah tu kan sebab makcik ni bukan full time blogger...ok so nak story apa yang ada kat fiesta muslimah ni semuanya ok , seronok dan terhibur..mana tak nya ada Demo Tudung dari Yat Hamzah , Siti Nurhaliza , Hafiz hamidun dan Alyah..memang power suara diorang ni..at last makcik terjebak jugak beli shawl by Yat Hamzah..walaupun makcik tak pakai shawl tapi disebabkan jadi model demo makcik borong 2 tu, Yat Hamzah demo cara yg paling mudah aku rasa. Sebab tu aku beli..hmm walaupun gaji hari selasa..makcik terjebak nak..kui kui..takdalah memang aku rasa nak beli pun..so memang berbaloi datang Zebra Square ni join fiesta muslimah ni..berbaloi perjalanan dari perak ke kl..hu hu Alhamdulillah..so gerak dulu ye..layan gambor2 je ye...nak tengok Norman Hakim dengan Memey pulak share story penghijrahan seleberiti. .tajuk yang menarik kan..

3 ulasan:

  1. salam kenal tuan rumah..saya follow sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih kerana sudi singgah..salam perkenalan

      Delete
  2. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

 
Copyright © Kerulls | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in