Cik Siti Intan Kembang

Salam...

Petang2 ni tiba2 aku terasa nak tgk youtube..apa lagi aku sign in lah..tapi buhsan plak asyik dgr lagu jer..tiba2 aku teringat satu drama yang aku suka sangat tgk masa budak2 dulu...tajuknya "Cik Siti Intan Kembang". Citer drama ni btul2 memberi kesan pada aku...sebab kisahnya ada persamaan macam kisah hidup aku...tapi aku taklah nak story panjang2...just kalau korang minat taip je tajuk citer ni kat youtube...than korang akan tahu apa kisahnya...Pada aku citer ni simple tapi berkesan dan ada sentimental value pada aku....so layanz.....

" You know you're in love when you don't want to fall asleep because reality is finally better than your dreams "

1 ulasan:

  1. Hello kak..
    Boleh saya tau di mane nak dapatkan video Cik Siti Intan Kembang?

    ReplyDelete

 
Copyright © Kerulls | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in