SAYA NAK BOLEH ?


Emmm saya nak boleh ke En Ben...bukan nak En. Ben...kang kata aku caras laki orang pulak kang...bukan itu yang aku nak , saya nak boleh ? kalau korang nak lagi paham apa yang aku nak lih klik-klik kat SINUN...besar harapan aku kiranya aku tersenarai jadik pilihan BA..aku tahu aku ni taklah se GAH nama-nama popular dunia blogging ni..but aku ada keazaman..biarlah  masa yang menentukan , sebab kesibukan tahap melampau aku nak update blog ni memang melampau...bak kata pakcik aku..mengalahkan Menteri.
So kita serah pada yang pakar jelah nak nentukan kemana perginya blog suka suki aku ni...Adios

4 ulasan:

  1. Jangan risau tentu boleh aje. Setiap blog tu ada keistimewaannya..

    ReplyDelete
  2. salam kenal...singgah dr blog bro ben....jemput singgah..

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com

    ReplyDelete

 
Copyright © Kerulls | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in