Murning Geng...


Salam...

Very gud murning to all my prends...hu hu standard gilerkan bahasa aku pagi ni..ikut mood la weh ( maknanya mood aku penuh kesyukuran n keceriaan ) yehaa..Actually banyak koje teman tak siap lagi ni , udah pening kepala nak memikiornya...macam biasalah Bengkel ke Sarawak masih blur lagi planningnya ni. Paperwook aku hantar bulan 4 aritu...aku tanya kat PA bos..baru Bos no 2 tandatangan..bos no 1 tak lagi becoz baru balik dari bercuti...hmm oh ya aku tak citer lagi ek yang aku ni seorang pendidik..( lecturer ) dalam omputihnya...tapi bukan kat IPTA..aku keje kat Institut .... n keje banyak berkisar pada buat Bengkel..Urusetia n apa yang berkaitan dgn Jabatan aku nilah...( faham ke ni ) buat-buat faham dah lah kan.
Bila dah buat kusus n bengkel ni sudah pastinyalah tugas aku ni banyak outstation..tahun ni targetnya nak buat bengkel untuk Negeri Sarawak 4 siri..baru done 1 siri..n aku ada utang 3 siri lagi...tapi 3 siri ni pun macam lambat sangat nak bagi kelulusan..padahal bengkel ni masuk SKT tu weh..mana aku tak risau bila tarikh dah dekat kelulusan tak dapat-dapat lagi...
So..kengkawan aku stop kat sini dulu..ada koje nak kene settle ni...doa aku moga keje kite berjalan dengan lancar berkat redha Allah taala..Amin...Adios geng..

2 ulasan:

  1. usaha tangga kejayaan brade,,wa pun same ngan bro gak hehehe

    ReplyDelete

 
Copyright © Kerulls | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in