Assalammualaikum..salam pagi ahad...
Mesti korang kenal kuih ni...tapi aku bukan nak citer pasal resepi buat kuih bepang kacang ni..just nak story pasal strategi pembungkusan dulu dan skang..dulu packing ala kadar je pakai plastik yang murah dan cepat lemau...tapi yang aku beli baru2 ni plastik dia dah up-grade..tahan lemau..kedap udaralah tu..pastu dorang pakai plastik yang shining2 gitu...tapi masih ada kureng skit lagi...bukan rasa tau..rasanya dah ok dah..dorang tak letak watermark dorang...itu je..plastiknya plain gitu je...sepatutnya mesti ada nama kuih tu dan nama pembuatnya..baru lih pg jauh macam manisan2 yang kat obersea tu...( suggestion aku lah )...so nak pg jauh kena pikir jauh...bukan sekadar lebih kurang je..( tetiba serius )..ha ha taklah..saja je nak bebel..oklah tgk je lah...kuih ni senang dapat..terutamanya dikantin2 sekolah dan ada juga di kedai2 mamak( selalunya lah )...
0 ulasan:
Post a Comment