Cahayamata....

Dalam keceriaan yang cuba aku paparkan sebenarnya tersimpan seribu kesepian yang bersarang disudut hati seorang AKU yang bergelar WANITA...dalam setiap detik kegembiraan itu aku cuba menghimpunkan sejuta harapan yang adakalanya makin pudar ditelan kekecewaan...hampir 6 tahun usia mahligai bahagia ku ini..namun masih terasa sunyi dan sepi...walaupun hati begitu teringin merangkul tubuh comel beserta suara esak manja meminta susu....namun apa dayaku rezeki itu masih belum memihak padaku..namun aku takkan mudah putus asa kerana ALLAH mendengar segala permintaan hambanya ini...WANITA yang senasib denganku...harapan itu adalah satu dorongan dan doa itu adalah satu kekuatan....tiba masanya..mungkin bahagia itu juga akan menjadi milik kita....Aminnnnnn

12 ulasan:

  1. aminn... ya rabbal a'lamin...

    ReplyDelete
  2. salam kerull..insyaallah ada hikmahnya tu..sabar byk2 yer..mcm kakak ipar sy dulu berapa tahun baru dpt anak,dah dapat 5 berderet..hehe.kalau dah rezeki xkan ke mana..tapi disamping doa kena laa usaha juga...mudah2an diperkenankan :)

    ReplyDelete
  3. salam kerull....

    Amin, sabar dan banyak berdoa insyAllah ada rezeki tak kemana. Cuba guna biodex, ramai gak yg dah berjaya... zura sendiri pun tgh menggunakannya sekarang.

    ReplyDelete
  4. sabar kerull..aku doakan ko berjaya mendapat cahaya mata yg ko idamkan..berusaha ,berdoa dan bertawakal.

    ReplyDelete
  5. salam kerull,
    bersabar lah ya.. insyaallah dikurniakan juga nanti tu..my mother in law dulu 8 tahun kahwin tak dapat anak, sekali allah nak kurniakan, 8 anak bederet..keluar..hehe

    ReplyDelete
  6. amin....banyak2 berdoa dan berusaha ye!

    ReplyDelete
  7. Salam Kerull...
    Insya Allah, teruskan berusaha dan berdoa..Mudah2an impian Kerull & suami jadi kenyataan secepat mungkin. Amin...

    ReplyDelete
  8. Amin...semoga diberi Allah rezeki...

    ReplyDelete
  9. Salam kengkawam sume..terima kasih diatas doa dan sokongan yang diberikan...dalam sebak dan dalam sedih aku ni rupa2 nya aku masih ada korang...muah....

    ReplyDelete
  10. salam.
    Ima my dear fren....kamu sgt penyayang dan Allah Maha Mengasihani,teruskan berdoa dan berusaha.InsyaAllah,amin!

    ReplyDelete
  11. InsyaAllah Kak Kerull.. Zaty doakan akak.. Rezeki dari Allah selalunya datang tanpa disangka2.. :)

    ReplyDelete

 
Copyright © Kerulls | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in