CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI !


( Ok dah letak dah header...SILA KLIK kalau nak tahu )

Apa lagi...hmm kena buat n3 yang paling kreatiflah plak ni..( aku failed betul bab kreatif ni )...eden torai..

Oklah...aku tahu kewujudan manusia bernama BEN ASHAARI bilamana aku melawat-lawat ke rumah CMG iaitu member baik BA sekarang...sapa lagi kalau bukan Cik Mat Gebu...dari header yang warna ala-ala merah hati tu sekarang dah tukar macam-macam warna..daripada body saiz biasa , sekang dah body ketul-ketul...banyak progress tu dalam masa 2 tahun....dari kurang dikenali sekang ni dah tersohor didada akhbar ( ini bukan bodek ye...ini fakta )..itulah sejarah aku mula mengklik Blog BA ni...
Tapi bukan itu yang aku nak citer....ini citernya ( cecite - cecite )...aku nak citerlah ni...aku bukanlah seorang pengkomen tegar , jadi walaupun tetiap hari aku melawat blog dia aku jarang tinggalkan jejak , sebab bila aku tgk ramai sangat yang komen terasa kekerdilan aku ni...sapalah aku nak tinggalkan komen (blogger sambilan yang tak bapa banyak follower dan masih kurang wang nuffnang yang terkumpul ). Walaupun begitu aku kira rajin jugaklah bila menjointkan diri menyertai segmen-segmen yang dianjurkan oleh BA...aku rasa ada pekdahnya bila joint segmen BA tu , sekurang-kurangnya adalah bertambah follower di blog aku ( tq BA dan yang sudi follow )..aku tahu Blog BA dan BA tak pilih bulu dalam mempromosi blog..cukup syarat bila buat segmen...tinggalkan link , opcoz aku cek kat Blog BA, Blog aku tersenarai...aku jeles bila tgk dalam masa 2 tahun BA jadik lagik berjaya dari aku yang dah 4 tahun berkecimpung dalam bidang blog ni....lepas tu baru aku sedar , usaha dan formula BA memang telah membuatkan dia berjaya...aku cuba follow tips-tips yang disyorkan oleh BA...kengkadang boleh tetapi banyaknya aku tak terkejar sebab aku ni tak kreatif..hu hu..dan pada aku jeles sebab nak berjaya macam BA tak salah...sbb kita nak tahu apa rahsia kejayaannya...jeles yang tak baik ialah bila ada cakcibau yang kurang puas hati dengan kejayaan orang...bukan kejayaan Blog BA sahaja...yang bersangkutan pun akan turut menjadi mangsa...tapi aku tahu sume tu tak jadi kudis pada dia...kalau tak takkan ramai yang joint segmen ni...hu hu..
So BA sorrylah kalau aku ni dah terkeluar tajuk..cik bedah ni kurang pandai nak buat n3 paling kreatif..ini jelah yang termampu..tetapi sekurang-kurang aku tahu , aku ikhlas dalam memperkatakan seorang yang bernama BEN ASHAARI...itu yang penting...terpilih atau tidak..bukan itu persoalannya....so..lastly adios....





6 ulasan:

  1. wow..panjangnya..tentu kamu dapat..hackers join gak tapi pendek je ayat

    ReplyDelete
  2. salam,
    mengunjungi rakan2 blog CERITA KREATIF BEN ASHAARI ;)
    dtg dr blog abg ben;D.

    CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dri blog EN.BA =)

    ReplyDelete
  4. "nice entry... :)
    jom ktahui plbagai info mngnai dunia n akhirat di blog prince.... :)"

    prince datang dari blog bro ben..:)

    ReplyDelete
  5. golek2 dr blog BA...n3 yg mantab...gd luck

    ReplyDelete

 
Copyright © Kerulls | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in