Rojak Manjung satu.....


Assalammualaikum..sibuk betul bila ari-ari cuti macamni..biasalah banyak benda nak dikemaskan..jadinya lambat lah update n3..menu kat atas ni aku belasah masa pegi ke Sitiawan semalam..jangan salah faham ye..nama memang Rojak Manjung sebab dorang mula meniaga kat area Manjung..tetapi bila dah terkenal dorang bukalah cawangan kat Sitiawan..tapi rasa tetap mantap dan maintain...macam-macam ada didalamnya , ada paru , telur puyuh , isi ketam , pedal ayam dan sotong kembang...yang lain-lain tu macam yang patut ada dalam rojaklah beb...mesti cuba kalau ke Manjung...berdepan dengan The Store Manjung..kat depan padang permainan kanak-kanak...hu hu terangkat wei bila celup dengan kuah kacangnya yang pekat dan cukup rasa tu hu hu...layan dulu ye gambarnya..


Close Up sikit....

1 ulasan:

  1. esok nak pegi manjung leh try makan rojak kat sini ....

    ReplyDelete

 
Copyright © Kerulls | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in